Generelle salgsbetingelser

Oplysninger om selskabet :

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Carrer Bonaventura Armengol num 10
AD500 Andorra la Vella
ANDORRA

VAT DK35444653
Share capital : 1.000.000 EUR
Kontakt os

 1. Maxi Tyre internettilbud.
 2. Tilmelding
 3. Brugerkontrakt.
 4. Sanktioner og udvisning.
 5. Betalingsbetingelser.
 6. Fortrydelsesret og levering.
 7. Pris.

1 / Maxi Tyre internettilbud.

Maxi Tyre er en e-handels interface for professionnelle inde for dæk, fabrikanter, grossister, samt Maxi Tyre egne lagre. Selskabet er ansvarligt for korrekt gennemførsel af salgskontrakten.

2/ Tilmelding.

 1. Platformen henvender sig udelukkende til professionnelle dækforhandlere. For at kunne bruge Maxi Tyre, skal brugeren kunne bevise at han/hun leder en virksomhed som arbejder inden for dæksektoren.
 2. Platformen er gratis, der er ingen månedlige abonnementudgifter for at have adgang til den.
 3. En valideringsmail sendes for hver tilmelding som godkendes eller afslås.

3/ Brugerkontrakt.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU kan ikke holdes ansvarlig for skader eller ulemper for brugerne i tilfælde af brist i systemet : ubrugelig platform på grund af server afbrydelse.

Bruger er fuldtud ansvarlig for sine bruger ID informationer. AD TYRES INTERNATIONAL SLU påtager sig ikke ansvar for eventuelt bedrag hvis bruger selv er skyld i udslip af information.

Bruger forpligter sig til at kommunikere bankkonto oplysninger.

Bruger er informeret om at priserne på Maxi Tyre er i konstant ændring. Bruger er ansvarlig overfor sin kunde i tilfælde af et tilbud sendt til kunden, hvor prisen er steget eller faldet, eller i tilfælde af at lagret har udsolgt.

4/ Sanktioner og udvisning.

Følgende opførsler på Maxi Tyre platformen medfører definitiv udelukkelse :

 • Grossisters eller fabrikanters egne salgsinitiativer henvendende sig til kunder som er opnået gennem Maxi Tyre interface.
 • Betalingssituation som stadig ikke er løst efter en 14 dages frist.
 • Overførsel af konto til en anden bruger uden at have fået tilladelse forinden.
 • Hvis en konkurrerende handelsaktivitet finder sted på illoyal vis. Det vil sige opsøge kunder opnået gennem Maxi Tyre.

5/ Betalingsbetingelser.

 • Bankkort med 1 dags frist.
 • Træk med 7 dages frist.

Betaling med kreditkort:

Sælgeren accepterer kun betaling med Visa-, Mastercard- eller Maestro-kreditkort.

Sikker online betaling med kreditkort foretages af en betalingsudbyder.

Alle faser af betaling med kreditkort er underlagt betalingssystem HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT, der er fuldt krypteret og beskyttet. Den anvendte protokol er SSL koblet til bankbank (3D sikker protokol).

Dette betyder, at oplysningerne i forbindelse med ordren og kreditkortets nummer ikke cirkulerer klart på Internettet. Kreditkortnummeret udskrives ikke på papir, faktura, regning eller anden fortegnelse.

Sælgeren kender ikke kortnumre. HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT opbevarer ikke kortnumrene efter afsendelse af betalingstransaktionen til den handlende bank. Ingen har således adgang, hverken på en computeriseret måde eller i en trykt form, til detaljerne om køberens kreditkort. Risikoen for at blive hacket hans kreditkortnummer under et køb på sælgers hjemmesider med HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT er næsten nul.

Professionelle kan også bruge GoCardless automatisk debiteringssystem (gocardless.com) valgt af sælgeren. Dette system er fuldt krypteret.

Kunden anerkender og accepterer uden forbehold, at sælgers ansvar ikke kan pådrages på grundlag af et sikkerhedsbrud på de førnævnte betalingssystemer, der er under deres leverandørs eneste ansvar.

Ved betaling med kreditkort debiteres transaktionen straks fra den betaling, som kunden har foretaget. Forpligtelsen til at betale med kort er uigenkaldelig. Ved at give sine bankoplysninger på salgstidspunktet bemyndiger kunden sælgeren til at debitere sit kort det beløb, der svarer til den angivne pris. Kunden bekræfter, at han er den lovlige ejer af det kort, der skal debiteres, og at han lovligt har ret til at bruge det. I tilfælde af fejl eller umulighed at debitere kortet annulleres ordren øjeblikkeligt.

Aktiviteterne i forbindelse med fjernsalgsaftalen afholdes af AD TYRES INTERNATIONAL EU beliggende niveau 3 Suite nr. 2407, Tower Business Center, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - registreringsnummer for virksomheden OC 1277.

6/ Fortrydelsesret og leveringer.

 • Bruger har 14 dages fortrydelsesret. For at kunne nyde godt af denne rettighed skal det gøres gennem en interface helpdesk med adgang på privat konto.
 • Inden for denne frist betaler bruger returomkostningerne, hvis AD TYRES INTERNATIONAL SLU ikke er ansvarlig.
 • Bruger skal sikre sig at den oplyste leveringsadresse er korrekt. Hvis den givet adresse ikke muliggør levering, må AD TYRES INTERNATIONAL SLU fratrække returomkostninger på refunderingsbeløbet.
 • Bruger er ansvarlig for kontrol af varen ved levering. Hvis bruger ikke konstaterer nogen mangler på det tidspunkt, vil varen betragtes som svarende til bestilling og i god stand.

7/ Pris.

 • Maxi Tyre købspris ajourføres konstant.
 • MaxiTyre angiver vejlendende e-handelspriser på de forskellige websites og kan ikke gøres ansvarlige for eventuelle fejl eller mangel på ajourføring.
 • Prisen inkluderer transportomkostninger fra salg af to enheder.

8/ Gældende lov og jurisdiktion

De nuværende Salgsbetingelser og aftalen mellem AD TYRES INTERNATIONAL SLU og Kunden er underlagt Andorrans lovgivning.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU vil alligevel søge en mindelig løsning, inden der træffes retlige foranstaltninger.