Privatlivspolitik

  1. Generelle principper
  2. Hvad er definitionen på aktiverede vilkår?
  3. Et charter for hvad?
  4. Til hvilke juridiske begrundelser indsamles og bruges dine data af AD Tyres?
  5. Hvilke data indsamles?
  6. Hvordan bruges dine data?
  7. Hvor længe holdes dine data?
  8. Hvem deler du dine data med?
  9. Overføres dine data uden for Den Europæiske Union?
  10. Hvordan er dine data beskyttet?
  11. Hvad er dine rettigheder?
  12. Hvordan indsamler AD-dæk data til mindreårige?
  13. Hvad med cookies og lignende sporingsteknologier?
  14. Nogle yderligere elementer på sociale netværk
  15. Nogle flere elementer i geolocation
  16. Hvad er konsekvenserne af at aktivere et eksternt link
  17. Hvordan får du besked om ændringer i chartret?
  18. Hvordan kontakter vi os?

1. Generelle principper

Virksomheden AD Tyres International SLU, selskab med andorransk lov af form societat limitada unipersonal kapital på 1.000.000 euro, registreret i Andorran handels- og selskabsregister under nummeret 16.339, med hovedkontor i Carrer Bonaventura Armengol Num. 10, Edifici Monclar, Block Num. 1, Despatx Num. 111-112, ANDORRA LA VELLA (Fyrstendømmet Andorra), e-mail: cm (a) adtyre.com, telefon: +376 810 888, (i det følgende " AD Tyres "), der udfører en e-handelsaktivitet, der tilbydes via webstedet https://www.maxityre.dk (i det følgende Websted ) salg af dæk og relaterede produkter .

Som en del af denne aktivitet indsamler AD Tyres online eller via telefondata tillader identificere direkte eller indirekte kunder, brugere af webstedet eller en tredjepart (I det følgende utydeligt " Bekymrede mennesker " eller " Du ") og til at gennemføre en behandling af disse Data.

AD Tyres lægger stor vægt på overholdelsen af ​​behandlingen af ​​disse data med lovgivningen i vigør og især Andorran-loven 15/2003 af 18. december 2003 kvalificeret som beskyttelse af personoplysninger og til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 (i det følgende benævnt RGPD ).

Du bliver informeret om, at Europa-Kommissionen ved beslutning af 19. oktober 2010 har erklæret, at Andorra er det betragtes som et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for de personoplysninger, der er overført til forlade fra Den Europæiske Union.

I overensstemmelse med artikel 27 i RGPD har AD Tyres udpeget som repræsentant i Den Europæiske Union, den Virksomhed AD TYRES INTERNATIONAL EU - Firmanummer OC 1277 - Niveau 3 (Suite nr. 2407) Tower Business Center, Tower Street, Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA.

Du opfordres til nøje at læse denne fortrolighedspolitik (i det følgende charter ) ") og bemærk indholdet.

2. Hvad er definitionen på aktiverede udtryk?

Ord eller sætninger, der begynder med en stor bogstav, har den definition, der er specificeret nedenfor.

AD Tyres
betyder det firma, der er identificeret i første afsnit i Artikel 1 .
Charter
har den definition, der er nævnt i artikel 1 .
Klientkonto
er den konto, som enhver kunde kan oprette fra siden https://www.maxityre.dk/create-account.
Generelle salgsbetingelser
betyder de generelle salgsbetingelser for AD-dæk, der er tilgængelige på adressen https://www.maxityre.dk/general-terms.
Data
betyder alle personlige data, det vil sige alle oplysninger rapporterer til en identificeret eller identificerbar fysisk person under den forståelse, at personen er identificerbar, direkte eller indirekte, især ved henvisning til en identifikator, såsom en navn, et identifikationsnummer, lokaliseringsdata, en online id eller ved en eller flere specifikke elementer, der er specifikke for dets fysiske, fysiologiske, genetiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sociale.
Bankdata
har den definition, der er nævnt i artikel 5 .
Bestillingsdata
har den definition, der er nævnt i artikel 5 .
Geolocation data
har den definition, der er nævnt i artikel 5 .
Navigationsdata
har den definition, der er nævnt i artikel 5 .
Tredjepartsdata
har den definition, der er nævnt i artikel 5 .
Service Editor Data
har den definition, der er nævnt i artikel 5 .
Tredjepartsdata
har den definition, der er nævnt i artikel 5 .
Person (er) Bekymret
har den definition, der er nævnt i artikel 1 .
Produkt (er)
betyder de pneumatiske eller tilknyttede produkter (fælge, kæder osv.) foreslået til salg af AD Tyres på webstedet.
RGDP
har den definition, der er nævnt i artikel 1 .
Websted
har den definition, der er nævnt i artikel 1 .
Behandling (er)
henviser til enhver handling eller sæt af handlinger, der udføres eller ikke bruger automatiserede processer og anvendt på dataene, såsom indsamling, registrering, organisation, strukturering, bevaring, tilpasning eller ændring, udtrækning, høring, brug, kommunikation ved transmission, formidling eller anden form for bestemmelse forsoning eller samtrafik, begrænsning, sletning eller ødelæggelse.
Du
har den definition, der er nævnt i artikel 1 .

3. Et charter for, hvad man skal gøre?

Dette charter står til din rådighed under indsamlingen af ​​dine data for at sikre en fuldstændig Gennemsigtighed af din databehandling med AD Tyres gennem levering af en oplysninger kortfattet, let tilgængelig, let at forstå og formuleret i klare og enkle termer.

I tilfælde af, at nogen af ​​oplysningerne ikke er tilstrækkelig klare, inviterer vi dig til kontakt ved din bekvemmelighed enten ved at sende en e-mail til adressen cm (a) adtyre.com eller gennem tilgængelig kontaktformular her .

Chartret gælder for dine data indsamlet og behandlet af AD Tyres i følgende aktiviteter og som AD Tyres er Processing Manager:

  • Din brug af webstedet, inklusive den enkle navigation på det;
  • oprettelse og brug af din klientkonto via webstedet;
  • køb af produkter, der tilbydes af AD Tyres via webstedet; eller
  • enhver kontakt med kundeservicen.

Dette charter gælder ikke for nogen anden databehandling, der udføres i anden sammenhæng end at beskrevet ovenfor.

Chartret gælder ikke for nogen anden databehandling, som AD-dæk ikke er ansvarlig for af Behandling.

4. Til hvilken juridisk begrundelse indsamles og bruges dine data af AD Tyres?

AD Tyres gør det til et ærespunkt at kun indsamle og behandle dine data på grundlag af en af følgende juridiske begrundelser:

  • Dit samtykke : Dette er en klar positiv handling fra dig, som du manifesterer af gratis, specifik, oplyst og utvetydig måde Din aftale med behandlingen af ​​dine data;
  • Udførelse af en kontrakt : dette er indsamling og behandling af dine data nødvendige til udførelsen af ​​salgskontrakten mellem dig og AD Tyres eller prækontraktmæssige foranstaltninger, der er leveret til din anmodning (enhver anmodning fra dig forud for ordren og fremsat til sidstnævnte);
  • En legitim interesse : dette er indsamling og behandling af dine data med henblik på interesser legitime rettigheder forfulgt af AD Tyres eller en tredjepart (f.eks. efterforskning, forebyggelse af svig osv.), mindre dine interesser eller grundlæggende frihedsrettigheder og rettigheder, der kræver beskyttelse mod dine Data (f.eks. Privatliv eller iværksætterfrihed);
  • En juridisk forpligtelse : dette er indsamling og behandling af dine data pålagtAD Tyres af enhver juridisk eller lovgivningsmæssig bestemmelse eller retslig eller administrativ enhed (f.eks forpligtelser pålagt af det land, hvor du ønsker at besøge).

5. Hvilke data indsamles?

Data indsamlet efter ekspres anmodning fra AD Tyres

AD-dæk Du anmoder udtrykkeligt om at indsamle dine data på forskellige tidspunkter og især når af

  • brugen af ​​webstedet, inklusive simpel navigation på webstedet;
  • gennemførelsen af ​​en ordre på webstedet;
  • oprettelse af en klientkonto på webstedet; eller
  • enhver kommunikation med kundeservicen.

Når du afgiver ordren på vegne af en tredjepart på webstedet, accepterer du at kommunikere og til for at garantere samtykke til denne fortrolighedspolitik af de leverede data.

Disse indsamlede data (i det følgende Bestillingsdata ) består af:

  • Dit navn;
  • Dit navn;
  • Din fødselsdato;
  • Din mailadresse;
  • Din e-mail-adresse;
  • Dit telefonnummer;
  • Dit land;
  • Dit internt momsnummer.

Med hensyn til betaling indsamles disse data på vores udtrykkelige anmodning (i det følgende benævnt " Data" Bank ") består af dit kreditkortnummer, udløbsdatoen og CVC (eller kryptogram) på bagsiden af ​​kortet).

Vi bruger GoCardless til at administrere dine udbetalinger. Yderligere information om, hvordan GoCardless administrerer dine personlige oplysninger og rettigheder til databeskyttelse, herunder din ret til genstand, er tilgængelig: her .

Nogle ordredata (fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer, land, e-mail-adresse) og Bankdata forudsætter indgåelsen af ​​kontrakten med AD Tyres. I overensstemmelse hermed er enhver afgivelse fra Din andel af disse data forhindrer dig i at færdigbehandle din ordre.

Data indsamlet automatisk af AD Tyres

AD Tyres bringes til at indsamle, især under Din navigation på webstedet, nogle af dine data fra automatisk gennem din enhed (computer, tablet, mobiltelefon osv.). disse data kan indsamles, selvom der ikke er nogen ordre.

Disse data (i det følgende benævnt " Tekniske data ") består af:

  • Din IP-adresse (det identifikationsnummer, der er tildelt din enhed som en del af dens forbindelse til Internettet);
  • Din MAC-adresse (fysisk identifikationsnummer gemt på dit netværkskort eller netværksgrænseflade);
  • Dit IMEI-nummer (mobilidentifikationsnummer);
  • Enhedens operativsystem (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS osv.);
  • Din mobiloperatør;
  • Din internetudbyder;
  • browseren, du bruger (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox osv.); eller igen
  • den tidszone, der bruges af din enhed.

Data indsamlet automatisk gennem din enhed består også af data om Din navigation (i det følgende Navigationsdata ) såsom:

  • de sider, du har besøgt;
  • datoen for dit besøg;
  • den tid, der bruges på hver besøgte side;
  • de link, du har aktiveret;
  • de tilbud, du har set;
  • de produkter, du søgte efter;
  • de kommandoer, du har foretaget; eller igen
  • Dine forbrugsvaner for produkterne.

Endelig kan data indsamlet automatisk gennem din enhed stadig bestå af dine data. Geolocation-data (i det følgende " Geolocation Data ") når din enhed og / eller Din internetbrowser er indstillet til denne effekt.

Data overført af sociale netværk eller andre tjenesteudgivere i samfundet Information

AD-dæk kan muligvis modtage dine data gennem en transmission foretaget af udgiveren af ​​en socialt netværk (Facebook, Twitter osv.) eller andre udgivere af informationssamfundstjenester især når:

  • Din navigation på det sted, der er dedikeret til AD Tyres eller webstedet på et bestemt socialt netværk;
  • Din brug af funktioner på webstedet, hvilke funktioner der vil være knyttet til et socialt netværk eller til en anden tjeneste i informationssamfundet;
  • oprettelse af din konto-klient, hvis du beslutter at registrere dig via en overførsel af din Data fra et socialt netværk (inklusive Facebook) eller en tjenesteudgiver af virksomheden af information (inklusive Google).

Disse data indsamlet af AD Tyres via sociale netværk eller andre tjenesteudbydere af informationssamfundet (i det følgende benævnt ' Service Publisher Data ') består hovedsageligt af :

  • Dine ordredata indsamlet af den relevante tjenesteudgiver (inklusive fotografier af Du); eller
  • Tekniske data eller navigationsdata indsamlet af den relevante tjenesteudgiver.

I tilfælde af at du ønsker at begrænse indsamlingen af ​​disse data, bliver du opfordret til at kontakte udgiver den berørte tjeneste og / eller ændre indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger på din konto, der er knyttet til dette tjeneste.

Data leveret af tredjepart

AD Tyres kan muligvis blive nødt til at indsamle dine data gennem tredjepart, som AD Tyres med opretholder juridiske og / eller økonomiske forhold, herunder:

  • tilknyttede virksomheder;
  • forretningspartnere; eller igen
  • andre uafhængige kilder.

Disse data (i det følgende benævnt " Tredjepartsdata ") består især af identifikationsdata eller relateret til brugen af ​​et produkt eller tjeneste foreslået af den pågældende tredjepart, hvilke data der har været indsamlet og behandlet af den relevante tredjepart.

6. Hvordan bruges dine data?

Nedenstående tabel viser dig de vigtigste egenskaber ved de behandlinger, der er foretaget af AD Tyres om dine data.

For mere information om formålene eller de pågældende data, inviterer AD Tyres dig til at kontakte den kundeservice, når det passer dig, enten ved at sende en e-mail til adressen cm (a) adtyre.com eller af vinkel tilgængelig kontaktformular her .

BehandlingsnavnFormålJuridisk begrundelseBerørte data
bestilling
  • Besvar alle dine anmodninger om at afgive en ordre
  • Tag hensyn til og udfør din ordre
kontrakt
  • Bestillingsdata
transaktion
  • Kør din betalingsordre
  • Administrer afvis banktransaktioner
kontrakt
  • Bankdata
Krav på betalinger
  • Håndter eventuelle krav fra kortholderen, der blev brugt under betaling af ordren
kontrakt
  • Bankdata (ekskl. VVS)
Eftersalgsservice
  • Administrer dine klager
  • Underret ændringen af ​​chartret eller de almindelige salgsbetingelser
  • Administrer kundeforholdet (forespørgsler, kommentarer og forslag) efter en ordre
  • Administrer refusioner
kontrakt
  • Bestillingsdata
  • Bankdata (ekskl. VVS)
Kunden konto
  • letter dine efterfølgende ordrer ved allerede at undgå nye elementer kommunikeret til AD Tyres
samtykke
  • Bestillingsdata
  • Bankdata (ekskl. VVS)
nyhedsbrev
  • Kør dit abonnement på vores nyhedsbrev
samtykke
  • Bestillingsdata (e-mail-adresse)
AD Tyres kommercielle tilbud
  • Foretag direkte marketingkampagner på AD Tyres Produkter
Berettiget interesse (1)
  • Bestillingsdata
  • Tekniske data
  • Navigationsdata
  • Serviceudgiverdata
  • Data fra tredjepart
Målrettet annoncering
  • Tilpas vores reklamemeddelelser til dine behov og vaner, især på webstedet
Samtykke (cookies)
  • Tekniske data
  • Navigationsdata
Brugeroplevelse
  • Tilpas din webstedsoplevelse i henhold til dine behov og vaner
  • Fremskynde din navigation på webstedet
Samtykke (cookies)
  • Tekniske data
  • Navigationsdata
Geolocation
  • Forsyner dig med et søgeværktøj til de nærmeste samlestationer til din position
samtykke
  • Geoligationsdata
statistik
  • Udfør og analyser statistiske undersøgelser
Legitim interesse (2) og samtykke (cookie)
  • Bestillingsdata
  • Tekniske data
  • Navigationsdata
kvalitet
  • Analyser de tekniske problemer, der er opstået ved brug af webstedet
  • Registrer afvigelser i informationssystemet
Berettiget interesse (3)
  • Tekniske data
  • Navigationsdata
bedrageri
  • Registrer forfalskning og teknologisk svig
Berettiget interesse (4)
  • Bestillingsdata
  • Tekniske data
  • Navigationsdata

(1) Den berettigede interesse er den, der er nævnt i RGPD-betragtning (47) med angivelse af: " Behandling personoplysninger til efterforskningsformål kan betragtes som lavet med henblik på reagerer på en legitim interesse ". Denne legitime interesse inkluderer opretholdelse af et forhold regelmæssig forretning med dig.

(2) AD Tyress legitime interesse er at være i stand til at evaluere og forbedre sig gennem det statistiske værktøj.

(3) AD Tyress legitime interesse er at sikre kvaliteten af ​​dens service.

(4) AD Tyress legitime interesse er at forhindre svig.

7. Hvor længe opbevares dine data?

AD Tyres gør det muligt at opbevare dine data i en form, der tillader din identifikation til en varighed, der ikke overstiger den, der er nødvendig til de formål, de er behandlet til.

Tabellen herunder viser opbevaringsperioderne for hver type data i henhold til Behandling, som de bruges til.

dataBehandlingOpbevaringstid i aktiv database (1)Opbevaringstid i mellemarkiv (2)
Bestillingsdatabestilling5 år fra den sidste ordren / a
Eftersalgsservice5 år fra den sidste ordren / a
Kunden konto5 år fra den sidste login til klientkontoen
eller
Indtil tilbagetrækning af samtykke, hvis det sker før
n / a
nyhedsbrevIndtil du afmelder dign / a
AD Tyres kommercielle tilbud2 år fra sidste ordren / a
statistik5 år fra den sidste ordre10 år fra indsamlingen af ​​de pågældende data
bedragerin / a10 år fra indsamlingen af ​​de pågældende data
Bankdata
(ekskl. HVAC)
transaktionIndtil fuld betaling af ordrenn / a
Krav på betalingern / a13 måneder fra debiteringsdatoen
eller
15 måneder i tilfælde af udskudt betaling
EftersalgsserviceIndtil udløbet af den periode, hvor AD Tyres forpligter sig til at tilbagebetale en ordre (herunder tilbagetrækningsperiode eller annulleringsperiode for ordren)n / a
Kunden konto5 år fra den sidste login til klientkontoen
eller
Indtil tilbagetrækning af samtykke, hvis det sker før
eller
Indtil udløbet af gyldigheden af ​​bankdataene, hvis de forekommer før
n / a
Tekniske dataAD Tyres Kommercielt tilbud13 måneder fra samling af cookien / a
Målrettede annoncer
Brugeroplevelse
kvalitet
statistik
bedragerin / a13 måneder fra samling af cookie
NavigationsdataAD Tyres Kommercielt tilbud13 måneder fra samling af cookien / a
Målrettede annoncer
Brugeroplevelse
kvalitet
statistik
bedragerin / a13 måneder fra samling af cookie
GeolokationsdataGeolocationDen tid, der kræves for at indikere den nærmeste samlingsstationn / a
ServiceudgiverdataAD Tyres kommercielle tilbud2 år fra samlingn / a
TredjepartsdataAD Tyres kommercielle tilbud2 år fra samlingn / a

(1) Aktiv databasekonservering består af bevarelsen af ​​de pågældende data i grundlag brugt til den pågældende behandling.

(2) Mellemarkivering er bevarelsen af ​​dataene under betingelser adgang begrænset (i) i en bestemt arkivdatabase adskilt fra den aktive database med adgang begrænset kun til dem, der har interesse i at vide på grund af deres funktion, (ii) i basen aktiv, forudsat at de arkiverede data isoleres ved logisk adskillelse (styring af adgangsrettigheder og rettigheder) for at gøre dem utilgængelige for personer, der ikke har det mere af interesse i at håndtere dem.

8. Hvem deles dine data med?

AD-dæk kan muligvis dele nogle af dine data med andre enheder, der er anført nedenfor. I alt den I dette tilfælde deler AD Tyres kun disse data i grænsen for, hvad der er strengt nødvendigt for at sikre eller formålet med behandlingen af ​​dine data med AD Tyres eller for at sikre det nøjagtige formål (r) og legitime adresser defineret af denne modtager.

Underleverandører af AD-dæk

AD Tyres skal dele nogle af dine data med dets underleverandører, der handler især i rammerne for levering af dets produkter. Det er nødvendigt at dele dine data med disse enheder til udførelsen af ​​din ordre. AD Tyres deler kun de data, der er strengt nødvendige til udførelsen af den mission overdraget til sine underleverandører efter kontraktmæssigt garanteret deres forpligtelser også højere end dem, der er taget i denne politik til beskyttelse af dine data.

Enheder i gruppen, som AD Tyres hører til

AD Tyres vil dele nogle af dine data med andre enheder i gruppen, hvortil AD Tyres tilhører især for at kende dig bedre. Disse andre enheder er underlagt forpligtelser, der ligner dem af AD Tyres til beskyttelse af dine data.

Tjenesteudgivere fra tredjepart

AD Tyres vil dele nogle af dine data med de tredjepartsudgivere, der bruges i rammer af levering af produkter fra AD-dæk via webstedet (udgivere af sociale netværk, virksomhedens tjenester af information, vært osv.). Deling af dine data med disse redaktører er påkrævet for drift berørte tredjeparts tjenester. AD Tyres deler kun de data, der er strengt nødvendige til brug af disse tredjeparts tjenester. AD Tyres inviterer dig til at gennemgå fortrolighedspolitikken for hver af disse udgivere.

Ekstraordinære sager

AD-dæk kan være nødvendigt at dele dine data undtagelsesvis i følgende tilfælde: (i) i i forbindelse med en fusion, en erhvervelse af hele eller en del af AD Tyres, en overdragelse af aktiver eller andet lignende operation, (ii) når en sådan opdeling pålægges ved lov, en forordning, en retsmyndighed eller kompetent administrativ myndighed eller (iii) for at beskytte en persons rettigheder og / eller sikkerhed, for at forhindre eller af tage handlinger om ulovlige eller angiveligt ulovlige aktiviteter eller for at forsvare rettigheder, ejerskab og sikkerhed af AD Tyres-webstedet; (iv) for at gennemføre og garantere de forpligtelser, der er indgået af AD Tyres i din interesse i forbindelse med dette charter.

9. Overføres dine data uden for Den Europæiske Union?

Dine data behandles og opbevares hovedsageligt på Fyrstedømmet Andorra, hvor det er etableret AD Tyres, hvilket territorium ligger uden for Den Europæiske Union.

Ved beslutning af 19. oktober 2010 erklærede Europa-Kommissionen, at Andorra blev overvejet som at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for personoplysninger, der overføres fra Unionen Europæisk.

AD-dæk kan ikke udelukke, at dine data overføres til andre territorier uden for Union Den Europæiske Union (EU) og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), især på områder, hvor graden af beskyttelse af personoplysninger er mindre end i Den Europæiske Union.

I sidstnævnte tilfælde forpligter AD Tyres sig til at verificere eksistensen af ​​foranstaltninger eller træffe foranstaltninger tilstrækkelig til at sikre et tilfredsstillende beskyttelsesniveau for dine data, såsom:

  • en beslutning om tilstrækkelighed fra Europa-Kommissionen i det pågældende land;
  • standardkontraktsbestemmelser fra Europa-Kommissionen eller standardkontraktsbestemmelser vedtaget af a tilsynsmyndighed, som adressaten forelægger
  • interne forretningsregler;
  • en godkendt adfærdskodeks eller en godkendt certificeringsmekanisme (inklusive forpligtelsen binding og kan håndhæves af den ikke-EU-modtager til at anvende de passende sikkerhedsforanstaltninger);
  • en administrativ ordning eller en juridisk bindende og håndhævelig tekst taget for at aktivere samarbejde mellem offentlige myndigheder.

10. Hvordan er dine data beskyttet?

AD Tyres har indført fysiske, tekniske, administrative og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger tilpasset til at beskytte dine data mod enhver adgang, brug, tab, utilsigtet ødelæggelse, skade, fly eller uautoriseret eller ulovlig formidling af sådanne data.

På trods af sin fortsatte indsats kan AD Tyres ikke forpligte sig til at garantere et resultat med hensyn til din sikkerhed. Data og inviterer dig til at rapportere de ovennævnte vanskeligheder, som du ville være opmærksom på.

For at gøre dette kan du kontakte kundeservice, når det passer dig, enten ved at sende en e-mail til adresse cm (a) adtyre.com enten gennem den tilgængelige kontaktformular her .

Dette sted er beskyttet af reCAPTCHA, privatlivspolitikken og brugsbetingelser gælder for denne tjeneste.

11. Hvad er dine rettigheder?

I overensstemmelse med gældende lovgivning har du de nedenfor anførte rettigheder med hensyn til din data

  • retten til at få adgang til dine data : dette er muligheden for dig at få AD Tyres en kopi af dine data, der er behandlet af AD Tyres, samt de væsentligste funktioner i dem Behandling (formål, datakategorier, modtagere, opbevaringstid, dine rettigheder vedrørende Data, retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed og i givet fald den kilde til dataindsamling og eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning på grundlag af disse Data);
  • retten til at rette dine data : dette er muligheden for dig at få fra AD Tyres så snart som muligt rettelse af dine data, som ville være unøjagtige eller overvejer formålet med behandlingen, ufuldstændig;
  • retten til at slette dine data : dette er muligheden for dig at få fra AD Tyres sletning af dine data så hurtigt som muligt af en af ​​grundene følgende:
    1. Disse data er ikke længere nødvendige i betragtning af de formål, de var til indsamlet eller på anden måde behandlet;
    2. Du trækker dit samtykke tilbage, som behandlingen af ​​disse data er baseret på det der er intet andet retsgrundlag for denne behandling;
    3. Du gør indsigelse mod behandlingen af ​​disse data under de nedenfor angivne betingelser med hensyn til din ret til indsigelse
    4. Data er ulovligt behandlet;
    5. Data skal slettes for at opfylde en juridisk forpligtelse i henhold til loven om Den Europæiske Union eller den franske lovgivning, som AD Tyres er underlagt eller
    6. Data blev indsamlet som en del af servicetilbudet til oplysninger beregnet til børn.
  • retten til at modsætte sig behandlingen af ​​dine data : dette er muligheden af Modsæt dig din behandling af dine data foretaget på basis af en legitim interesse af AD Tyres (i dette inkluderer profilering baseret på denne begrundelse), hvis denne behandling faktisk ikke er berettiget af AD Tyres på legitime og overbevisende grunde, der ville sejre over dine interesser, rettigheder og friheder eller til finde, udøve eller forsvare juridiske rettigheder.
    Det er også muligheden for dig at gøre indsigelse mod behandling med det formål prospekt (y profilering, hvis den er knyttet til en sådan undersøgelse).
    Endelig, hvad angår behandling til statistiske formål, er det muligheden for at modsætte sig en sådan behandling af grunde, der vedrører din særlige situation.
  • retten til at begrænse behandlingen af ​​dine data : dette er mulighed for dig at få AD AD Tyres begrænsningen af ​​behandlingen i et af følgende tilfælde:
    1. i den periode, der kræves for at verificere nøjagtigheden af ​​dataene med AD Tyres, når Du bestrider nøjagtigheden af ​​disse data;
    2. Du er imod at slette data fra ulovlig behandling og kræver i stedet begrænsning af deres anvendelse;
    3. Dataene er ikke længere nyttige for AD Tyres i sammenhæng med formålet med behandlingen, men forblive nødvendigt for dig i forbindelse med fundet, udøvelse eller forsvar af rettigheder i retfærdighed;
    4. for den tid, der er nødvendig for at vide, om de legitime grunde, som AD Tyres forfølger sejre på din, da du modsatte dig behandlingen på dette grundlag.
  • retten til bærbarheden af ​​dine data : dette er muligheden for dig at få fra AD Tyres kommunikation af dine data leveret til AD Tyres i et struktureret format, almindeligt anvendte og maskinlæselige og overføre disse data til en anden enhed (denne overførsel er leveret af dig eller, hvis det er teknisk muligt, af AD Tyres) og hvornår færdig brug af automatiserede processer er baseret på samtykke eller en kontrakt;
  • retten til at trække dit samtykke tilbage : dette er muligheden for dig at gøre trækker dit samtykke tilbage til enhver behandling af dine data, der er udført på grundlag af dine forudgående samtykke.

For at udøve de førnævnte rettigheder opfordres du til at være med til os, når det passer dig

  • ved at sende en e-mail til: cm (a) adtyre.com
  • ved at udfylde den tilgængelige kontaktformular her .

For at behandle din anmodning så effektiv som muligt inviterer AD Tyres dig til at formulere denne vej klart og detaljeret og vedhæft en kopi af dit identitetskort.

Du har også:

  • ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed : dette er af Du kan indgive en klage til en kompetent tilsynsmyndighed, i den medlemsstat, hvor din sædvanlige bopæl er beliggende, dit arbejdssted eller hvor overtrædelsen ville være begået, hvis du overvejer at databehandlingen om dig udgør en overtrædelse af loven.

For at lette udøvelsen af ​​denne ret finder du i nedenstående tabel koordinaterne for tilsynsmyndigheder i medlemsstaterne.

MedlemsstatTilsynsmyndighedKontakt
TysklandBundesbeauftragte für den Datenschutz und die InformationsfreiheitHusarenstraße 30
53117 Bonn (Tyskland)
Tlf. +49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Fax +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
ØstrigÖsterreichische DatenschutzbehördeHohenstaufengasse 3
1010 Wien (Østrig)
Tlf. +43 1 531 15 202525
Fax +43 1 531 15 202690
dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
BelgienKommissionen for beskyttelse af privatlivets fredRue de la Presse 35
1000 Bruxelles (Belgien)
Tlf. +32 2 274 48 00
Fax +32 2 274 48 10
provision@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
BulgarienKommissionen for beskyttelse af personoplysninger2, Prof. Tsvetan Lazarov blvd.
Sofia 1592 (Bulgarien)
Tlf. +359 2 915 3523
Fax +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
CypernKommissær for beskyttelse af personoplysninger1 Iasonos Street,
1082 Nicosia (Cypern)
P.O. Box 23378, CY-1682 Nicosia
Tlf. +357 22 818 456
Fax +357 22 304 565
Commissioner@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
KroatienKroatisk agentur for beskyttelse af personoplysningerMartićeva 14
10000 Zagreb (Kroatien)
Tlf. +385 1 4609 000
Fax +385 1 4609 099
azop@azop.hr eller info@azop.hr
http://www.azop.hr
DanmarkDatatilsynetBorgergade 28, 5
1300 København K (Danmark)
Tlf. +45 33 1932 00
Fax +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
SpanienAgencia de Protección de DatosC / Jorge Juan, 6
28001 Madrid (Spanien)
Tlf. +34 91399 6200
Fax +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
EstlandDet estiske inspektion for databeskyttelse (Andmekaitse Inspektsioon)Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn (Estland)
Tlf. +372 6274 135
Fax +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/en
FinlandOmbudsmandens databeskyttelseP.O. Box 315
FIN-00181 Helsinki (Finland)
Tlf. +358 10 3666 700
Fax +358 10 3666 735
tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
FrankrigNational Commission for Informatics and Freedoms - CNIL8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Paris, Cedex 02 (Frankrig)
Tlf. +33 1 53 73 22 22
Fax +33 1 53 73 22 00
n / a
http://www.cnil.fr
GrækenlandHellenic Data Protection AuthorityKifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Athen
Tlf. +30 210 6475 600
Fax +30 210 6475 628
contact@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
UngarnDatatekommissionær for UngarnSzilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budapest (Ungarn)
Tlf. +36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
IrlandKommission for databeskyttelseCanal House
Station Road
Portarlington
Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Tlf. +353 57 868 4800
Fax +353 57 868 4757
info@dataprotection.ie
http://www.dataprotection.ie
ItalienGarant for protezione dei dati personaliPiazza di Monte Citorio, 121 personer 00186 Roma (Italien)
Tlf. +39 06 69677 1
Fax +39 06 69677 785
garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
LetlandDatatilsynsinspektoratInstruktør: Fru Sign Plumina
Blaumana str. 11 / 13-15
1011 Riga (Letland)
Tlf. +371 6722 3131
Fax +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
LitauenStatens databeskyttelseŽygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius (Litauen)
Tlf. + 370 5 279 14 45
Fax +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
luxembourgNational Commission for Data Protection1, Rock'n'Roll Avenue
L-4361 Esch-sur-Alzette (Luxembourg)
Tlf. +352 2610 60 1
Fax +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
MaltaKontor for databeskyttelseskommissær2, Airways House
High Street, Sliema SLM 1549 (Malta)
Tlf. +356 2328 7100
Fax +356 2328 7198
Commissioner.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
HollandAuthorizeit PersoonsgegevensPrins Clauslaan 60
P.O. Box 93374
2509 AJ Den Haag / Haag (Holland)
Tlf. +31 70 888 8500
Fax +31 70 888 8501
info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
PolenKontoret for inspektøren for beskyttelse af personoplysninger - GIODOul. Stawki 2
00-193 Warszawa (Polen)
Tlf. +48 22 53 10 440
Fax +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
http://www.giodo.gov.pl
PortugalComissão Nacional af Protecção de Dados - CNPDR. de São. Bento, 148-3 °
1200-821 Lisboa (Portugal)
Tlf. +351 21 392 84 00
Fax +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
TjekkietKontoret for beskyttelse af personoplysningerUrad pro ochranu osobnich udaju
Pplk. Sochora 27
170 00 Prag 7 (Tjekkiet)
Tlf. +420 234 665 111
Fax +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
RumænienDen nationale tilsynsmyndighed for behandling af personoplysningerB-dul Magheru 28-30
Sektor 1, BUCUREŞTI (Rumænien)
Tlf. +40 21 252 5599
Fax +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
UKInformationskommissærens kontorWater Lane, Wycliffe House
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Det Forenede Kongerige)
Tlf. +44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
SlovakietKontor for beskyttelse af personoplysninger i Den Slovakiske RepublikHraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovakiet)
Tlf. : + 421 2 32 31 32 14
Fax: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
SlovenienKommissionens oplysningerZaloška 59
1000 Ljubljana (Slovenien)
Tlf. +386 1 230 9730
Fax +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
ruskindDatainspektionenDrottninggatan 29
5. sal
Boks 8114
104 Stockholm (Sverige)
Tlf. +46 8 657 6100
Fax +46 8 652 8652
datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Hvordan AD-dæk samler data til mindreårige?

Produkter, der sælges af AD Tyres på sit websted, er ikke beregnet til mindreårige. Som et resultat af AD Tyres handler ikke med mindreårige data eller kan ikke antage, at data om besøgende på webstedet eller dets klienter vedrører direkte eller indirekte mindreårige.

13. Hvad med cookies og andre lignende sporingsteknologier?

AD Tyres bruger cookies og andre lignende teknologier, der sandsynligvis vil blive samlet nogle af dine data. Disse cookies hjælper med at forbedre din browseroplevelse på webstedet, os give information om vores websteds funktion og kvalitet og for at bidrage til bestemmelsen af målrettede annoncer.

AD Tyres indsamler dit forudgående samtykke gennem et banner på hjemmesiden til webstedet når Din første forbindelse til disse computerværktøjer. Dit samtykke rekvireres igen af ​​AD dæk under de samme betingelser i slutningen af ​​en periode på tretten måneder efter den forrige samling af din samtykke.

AD-dæk Du opfordres kraftigt til at konsultere siden "Cookies" på sin hjemmeside for yderligere information.

14. Nogle yderligere elementer på sociale netværk

Webstedet bruger plug-ins og andre sociale netværksfunktioner offentliggjort af tredjepartsfirmaer (f.eks ex. Facebook osv.).

Hvis du interagerer med plug-ins (f.eks. ved at klikke på knappen "Synes godt om" eller "Del"), nogle af dine data (inklusive dine tekniske data og navigationsdata) overføres og optaget på en server fra tredjepartvirksomheden, der udnytter det betragtede sociale netværk. Disse data vil være behandles derefter af dette tredjepartsfirma i overensstemmelse med dets betingelser og opsætning af din konto åbent inden for dette sociale netværk.

Hvis du ikke ønsker, at et tredjepartsfirma, der driver et socialt netværk, skal forbinde de indsamlede data af via webstedet til din brugerkonto, der er åben i det sociale netværk, du skal du at afbryde forbindelsen fra dette sociale netværk, før du besøger webstedet.

Under alle omstændigheder administreres brugen af ​​disse plug-ins eller knapper af disse tredjepartsudgivere af sociale netværk og er udelukkende styret af de betingelser, der binder dig til det sociale netværk, du er fra medlem. Vi inviterer dig til at læse disse betingelser anvendt af disse tredjepartsudgiverfirmaer. sociale netværk.

15. Nogle yderligere elementer på geolocation

AD Tyres bruger geografiske placeringsdata, der er indsamlet via din browser og / eller enhed med du tjek siden.

Adgang til disse dataresultater fra indstillingen af ​​disse værktøjer. AD Tyres inviterer dig til at konsultere politikken for fortrolighed (eller ethvert andet relateret dokument) hos udbydere af disse værktøjer og / eller til at ændre opsætning af disse værktøjer, før du konsulterer webstedet, hvis du ikke ønsker AD Tyres malkning dine Geolocation Data.

16. Hvad er konsekvenserne af at aktivere et eksternt link

AD Tyres-webstedet giver sandsynligvis dig eksterne hypertext-links, der peger på andre websteder eller teknologiske værktøjer. Adgang til disse indhold ved din eksterne linkaktivering gør det ikke rapporter så mere af dette charter. Du opfordres derfor til at konsultere den politik, som udgiveren af disse indhold vedrørende beskyttelse af dine data. AD Tyres er på ingen måde ansvarlig for samling eller behandling af dine data fra dette indhold.

17. Hvordan får du besked om ændringer i chartret?

AD Tyres kræves periodisk at ændre dette charter for især at tage hensyn til lovgivningsmæssig udvikling vedrørende beskyttelse af dine data.

AD Tyres informerer dig om ændringer eller opdateringer gennem en meddelelse sendt din e-mail-adresse og / eller en tilsyneladende anmeldelse på webstedet.

18. Hvordan kontakter vi os?

AD Tyres står til din rådighed for at besvare alle dine spørgsmål om dette charter.

For at kontakte os, bliver du inviteret til at være med, når det passer dig:

  • ved at sende en e-mail til: cm (a) adtyre.com
  • ved at udfylde den tilgængelige kontaktformular her .